WTF??

När mamma kom hem idag från jobbet så började vi småprata lite och då berättar hon att vi ska få en ny affär nere vid lagret och det är fan inte vilken affär som helst!! skoaffären SCORETT ska byggas upp här :O Jag vart riktigt chockad eftersom det är en jätte känd affär och men en massa snygga skor, fast dyra då.
Det var i en Scorett affär jag köpte mina nitskor från Bianco. Jag kommer nog finnas där nere rätt så mkt när det öppnar...Slurp! Affären kommer öppnas efter juletid någon gång ^^

Undrar vad som kommer härnäst? H&M, Gina, Cubus, Waynes och Donken kanske??

Från samhälle till värsta staden typ.. hahaha.

Puss och kram!


Kom på!

Kom på vad filmen hette nu :) Simon Birch. Ska fan beställa den när jag får nästa månadspeng. Kan man få gråta av sig lite, för man kan se den hur många gånger som helst och man gråter varje gång. Det konstiga var att jag försökte leta bilder på google från filmen och det kom ingenting. Kanske 5 bilder och inget mer :S Är det bara jag som tycker den är bra i hela världen typ? eftersom man kan hitta 5 miljoner bilder på en annan film som suger. Denna vann väl tillochmed ett pris tror jag..Konstigt. Men aja en av mina favoritfilmer som MÅSTE ses ifall man inte sett den ;)

Aja nu blir det äntligen sängen.

God natt!

sssksjsj

lååångt inlägg !!

Nu har man blivit sjuk igen :/ Kommer missa mycket från skolan känns det som. Har feber, är snorig och hostar jätte mycket. Sen är min röst helt paj efter bröllopet och all hosta så nu typ viskar jag fram orden. Älskart!!

Bröllopet var jätte fint och jag började nästan dregla när jag såg fasters klänning :) Man kan säga att de slog på stort. Kände knappt igen mig när jag gick in i mellösagårn efteråt och där har man endå varit ett par ggr, de hade suttit upp egna gardiner, tyg över lamporna och gjort en egen bar osv. ^^ Det var en riktigt kul fest med superb mat (Tinas potatisgratäng bland annat), good tårta och mycket alkohol ;P Bjöds först på champagne när vi kom dit sedan blev det vin till maten och sedan blev det baileys/whiskey till fikat och efter det blev det baren. Vart lite onykter om jag får erkänna och dansade tillochmed 2!! danser. Ena med min kusin och den andra med brudgummen :) Var där rätt så länge och det var ju inte bra för min röst märkte jag dagen efter ;P
Önskar Hennu och Niclas all lycka och jag vet att det kommer hålla väldigt länge mellan er.

Bilder från bröllopet finns att se på min bdb : Erikak

Idag har jag som sagt varit sjuk och därför har jag legat i sängen hela dagen med ett glas c-vitamin i ena handen och en toa rulle i den andre :P Lånade en film av min moster för väldigt längesedan (Pay it forward/ skicka vidare) och idag kollade jag på den för första gången någonsin.. Och sjutsingen vad jag grät, helt klart värd att ses! Min favorit "barn" skådis är ju med i den filmen, fast nu är han inte såå liten längre. Den där ungen som ser spökena i sjätte sinnet och så är han väl med i någon film som handlar om att han är en robot..A1 eller något :P Älskar honom iallfall, så jäääkla söt att man smälter. Filmer har samma budskap som en av mina absoluta favorit filmer, fast just nu kommer jag inte ihåg vad den heter :P Handlar iallfall om en pojke som är dvärg och försöker visa att han är stor. Fast den filmer är ju betyyydligt sorgligare än skicka vidare. Grät nästan ögonen av mig när jag såg den. Får skriva ett inlägg i morgon om jag kommer på vad den heter :)

Har läst lite bloggar också och på en av dessa var ett youtube klipp på en liten flicka som sjunger till sin bror som är i Irak och krigar. Texten har hennes mamma skrivit och det är ur flickans synvinkel på det hela. Ruggigt fin text, man bör läsa texten innan man kollar på klippet för hon missar några ord och sjunger fel..Men hon är urgullig endå.

http://www.youtube.com/watch?v=eVFF98kNg8Q

Texten:

You were almost sixteen when I came into the world.
Mom and Dad had you first then 3 more boys I'm the baby girl.
I sure have a lot to look up to in you, you're really smart and funny with a big heart too.
After one year of college you knew what you had to do.
It's just like you wanting to help with the war.
So you joined the army when I was only 4.
This time of year we talk of big plans but you're over seas in some distant land.
You can't be here for Christmas, I don't understand.

Chorus:
When are you coming home, Shaun?
When are you coming home?!
We lit up the house like we always do but it doesn't seem bright 'cause we can't have you.
In my prayers I ask God to keep you safe.
And I'm trying to be really brave.
Tell me that the fighting's through.
Come home!
I really miss you.

It's hard to enjoy the holidays without you.
But we're so proud of you and all the red white and blue.
Remember that Jesus is your best friend,
And someday our families will be together again.
Wow! You know we'll have a great big party then.

Chorus

I want to show you how tall I've grown and introduce you to my new friends at school.
Maybe we could go and get some ice cream together but I really don't care what we do.

Chorus



Aja nu ska jag lägga mig i sängen och kolla på family guy.. men först ett till glas c-vitamin ;)

God natt!



.....



  

Bröllop!!

Imorgon är sista skoldagen för denna vecka, för på Torsdag har man inga lektioner och på Fredag är det studiedag :D! I helgen har man lite planerat och det har jag haft ganska länge. Min älskade faster ska gifta sig med sin Niklas^^ Det kommer typ.. vad sa hon nu..130 pers, jäkla kändisbröllop ju ;) Vi ska vara i mellösagården efter bröllopet så jag hoppas jag stöter på Molle och Tompa (de bor superduper nära) eftersom man vill prata av sig lite med kompisar också.

Nu ska jag kolla på monster vs aliens (BÄÄST) igen och sedan måste jag sooova eftersom det är skolfoto imorgon. Men jag blir så pissed of på att skolan tagit bort spexfoto, förra året var det sista året man fick göra det på PW, detta var något jag verkligen ville göra. Vart förbannad som fan när jag fick höra detta och det är jag nu också :@ Dem tar säkert bort allt jäkla kul detta år..jag som var så glad innan..Bajs alltså!!

Puss o kram!

Så här känner jag mig nu!
hehehehe

Filmtips!

Igår var jag ju på Moen och hade filmkväll, det var trevligt som tusan. Vi såg Gran Torino :D och Danny the dog (En av mina favoriter som gjorts) :) Den är sjuukt bra. Är med Jet Li så man kan tro att det är värsta karate filmen men den är mer drama än action tycker jag ;P Det handlar om en Kille som heter Danny (Jet li) som blivit uppfostrad som en hund av en elak maffia boss (Bob Hoskins), som använder honom till att ta pengar från andra maffia killar. Danny har ett halsband runt halsen och har han den på är han lungn och snäll men tar man av honom den blir han tokig och börjar slåss (fast bara om mafia bossen säger till). En dag så "rymmer" han och hamnar hos en blind man (Morgan Freeman) och hans dotter som tar hand om honom som sin egen sin son. Maffia bossen kommer efter och .. Ja mer berättar jag inte :) MEn den är sååå sevärd!! Det konstiga är att den har ett amerikanskt namn på spanska osv medan den i USA heter Unleashed :S Weeird. Tycker den iallfall ska heta Danny the dog ^^

Idag gick vi upp vid 8!! och fixade hage sen hade vi vattenkrig en stund. Senare åkte vi och flyttade Merlin och oj vad jag dregla när jag såg hästarna som stod där :O Fy fan aldrig sett snyggare. Ska åka dit igen med kamera ;P haha.

Nu är jag hemma och har nyss käkat Kyckling med ris och sås, mums!! Snart blir det till att gå och plocka svamp med mamma, men får jag någon fästing igen ska jag aldrig mer följa med igen :P Haha!

Puss och Kraam!


Jet Li

Filmkväll

Sitter  med en cider nu, en återställare som vissa kallar det :P Vill redan tillbaka till kryssningen, men skulle den ha hållit på så här länge skulle man väl varit död ;P Håller på att lägga upp bilder på BDB nu så det är bara att kika in där om ni vill se dem. Erikak.bildagboken.se
Ikväll blir det filmkväll med Molle och Tompa, ska bli kul :)

Puss och kram

Astrid, Malin och jag 

Jisses!

Vilken kryssning det har varit alltså!! Är bakis om jag får erkänna, vart en jäkla massa drinkar igår och min nya favorit just nu är likör 43 med mjölk, guud så gott! Har ont i fötterna nu alltså efter all dans och spring fram o tillbaka :) Jag gick och la mig halv 6 i morse såå nu ska jag gå och duna kudde. har tagit en massa bilder men dem lägger jag upp imorgon för nu blir det som sagt sängen och någon film.

pusss!


Yeey!!

Om en timme åker man till E-tuna och vid 4 går bussen:) Kommer bli en urkul kväll med dans, dricka och skratt!
Afasi och Filthy som är en av mina svenska favorit artister kommer uppträda så jag kommer försöka ta plats längst fram och dansa sönder, sen kommer ju Maskinen att spela och deras låt "Alla som inte dansar är våldtäktsmän" måste man ju hört :) Nu har sminkat sig, plattat håret osv så nu är det bara att fixa håret lite till och packa lite mer sen är man klar.

puss och kram


Dresscode och facelook x)

Facelook xD

USh, dresscode

:D

Ful Thea

fuliiis


Borta!

Nu tror jag äckel päckel skabben är borta för det kliar inte så mycket längre, men jag har ändå tagit på mig en till dos av krämen idag för man vill ju inte smitta några andra :P  Imorgon åker man på kryssningen!! Fan vad snabbt tiden går, kändes som det var igår jag frågade morsan om man fick åka med. Det kommer säkert bli superkul, jag tar självklart kameran med och ska försöka ta tusentals bilder :) Imorgon kommer jag säkert vara superstressad så det kommer troligen bli så att jag gör mig klar på en timme och sedan får man sitta där i flera timmar och vänta på att klockan ska gå snabbare :) Nu ska jag ut och ta en cigg sedan blir det någon bra film, är redan stressad och pirrig i magen ^^ Blir kanske ett inlägg imorgon med en klassisk bloggsak : Facelook och Dresscode, Hahaha!! Får se hur det går x)

Puss på er!


Skabb!

Fick följa med Molle och Tompa till vårdcentralen idag, det har kliat som fan på oss alla och vi har fått "sår" liknande saker på ställena där det har kliat. Molle och Tompa ser ut som de har blivit myggbitna överallt medan jag bara har ett par små sår. När läkaren undersökte oss fick vi reda på att det var skabb. Så det var bara att åka hem från skolan och handla skabbmedel (Tenutex). Det värsta var att när vi kom in på Flens apotek så hade dem inga kvar så det var bara för Molle att åka till Malmköping och köpa en där medan Tompa och jag åkte till Eskilstuna för att köpa sex st där. Nu ska jag kliva in i badet och tvätta rent mig som tusan för sen är det bara att täcka hela kroppen (förutom ansiktet) med salva. Sen ska man ha den på sig i 24 h och sen får man tvätta sig, häärligt!

2 dagar kvar till kryssning :D!!


Hej!

Kom nyss hem från ett födelsedagsfirande i Skebokvarn. Emil och Niklas som fyllde 18 år, grattis till dem!

Igår var jag som sagt hos Sussu med min lilla mamma och det var jätte trevligt. Först åt vi paj och sallad med vin till. Efter det blev det lite cider, smirnoff och baileys för min del. Satt och snacka lite skit och kollade på gamla kort från fester som mamma och Sussu vart på. Sussu tog en massa bilder och på en bild såg det ut som jag hade en enda tand, så Sussu höll på att kissa på sig medan mina tårar spruta av skratt, sååå ful bild. En rolig kväll som fan med andra ord.

Bara 4 dagar kvar till kryssningen :D!! Kommer bli super!!

Pyss och Kram


Sussu och jag, tror jag försöker visa något danssteg x)   Jag och mamma<3

Sussu   Jag och Mamma

Sussu   Mamma och Sussu<3     


Ändrade planer

Nu har det redan blivit ändrade planer så då slipper jag min tråkiga kväll. Istället ska jag följa med mamma på "fest" hos Sussu, ska bli kul. Nej nu måste jag ta och klä på mig lite anständiga kläder och sminka mig :P
Hur nu det kommer gå återstår att se eftersom det alltid bli fult när man vill bli fin och tvärtom. Tar med mig kameran så lägger jag upp lite bilder senare i kväll.

pyss och kram      


Sussu<3

Tjoo!

Nu har man skaffat en ny blogg ( Förra var för ett skolarbete) och det känns bra faktist. Får hoppas på att jag kommer skriva mycket för jag är rätt glömsk så man vet aldrig ifall jag glömmer det, hehe.

Kom nyss ut från duschen eftersom jag varit ute på landet där jag tvättade häst och gosade med kattungar ^^ Galna jäklar de där kattungarna är alltså, först är dem livrädda sen efter några minuter kan de börja klösa och bitas på en, tack för rivmärkena! Nej nu överdrev jag, de är såå gosiga och underbara, speciellt Chrysler och Clio.
Idag händer inte mycket, ska nog ta det lungt och kolla på film, men man vet ju aldrig man kanske får ett samtal och det blir värsta festen ;) Nej nu drömmer jag nog, blir säkert en jätte tråkig kväll.

Hoppas ni får en superkul kväll iallfall! 

Pyss och kram

Chrysler
 


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0